Cirkusz a városban
Cirkus "Joseffy" patril medzi hodnotné cirkusy. Mal 31 zamestnancov, 15 cvičených koní. Vstupenky sa považovali za lacné. Vystúpenia sa konali v jazdiarni. Nie je uvedené odkiaľ došiel do Humenného, ani kde má domovské sídlo.