Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovits
Dražba vyhlásená Okresným súdom v Humennom pod č.2867/1907 zo dňa 29.05.1907 a uskutočnená 14.09.1907 v obci Nechválova Polianka. Majetok vydražovaného Jána (János)Kundrát-a bol zapísaný v pozemkovej knihe č.27 menovanej obce.