Érettségi vizsgálat
Referát o ústnych maturitných skúškach v Štátnej vyššej obchodnej škole v Humennom ktoré sa uskutočnili 23.-24.06.1907. Skúšobnú komisiu tvorili (Béla) Schach, kráľovský hlavný riaditeľ [neuvedené odkiaľ] a Baltazár (Boldizsár) Dick podpredseda [Obchodnej a priemyselnej] komory z Košíc. Uvedené sú aj výsledky skúšok podľa mien.