Hát "Audiatur et altera pars!" - PONT
Redakcia týždenníka Sajó-Vidék vystúpila proti mestskému zastupiteľstvu v Dobšinej, ktoré nie je schopné prijať oprávnenú kritiku na adresu zostavených mestských stanov.