Nyári mulatság
V Rožňavských kúpeľoch sa začala letná turistická sezóna a druhá spoločenská zábava bola organizovaná Štátnou ľudovou školou v Rožňave. Kladne je hodnotená iniciatíva hostinského Schusteka.