Vizsgálatok
Záverečné skúšky v Rímskokatolíckej biskupskej dievčenskej meštianskej škole a výchovnom ústave v Rožňave (Rómaikatholikus püsp. polgári leányiskola) [založená v roku 1868 v kláštore szatmárok v Rožňave] prebehnú podľa ročníkov nasledovne: 19.06. v ústave pre vychovávateľky (óvóintézet) a v prvej triede ľudovej školy, v druhom, treťom a štvrtom ročníku 18.06., v meštianskej dievčenskej škole 19.06. v prvom a v druhom ročníku, a v treťom a štvrtom ročníku 20.06.1902.