Pályázat tanitói állásra
Na miesto učiteľa v Radvani nad Laborcom vypísaný konkurz. Prihlášky do konkurzu treba odovzdať na Humenskú expozitúru župného školského inšpektorátu a nie župnému inšpektorovi, ako to bolo zverejnené v Néptanitó Lap (noviny). Termín odovzdania prihlášok je 1.07.1907