Köszönetnyilványitás
Gróf Dionýz (Dénes) Andráši (Andrássy) daroval štátu budovu s priľahlým pozemkom v hodnote 5000 korún na zriadenie škölky v Krásnohorskom Podhradí. Minister sa verejne poďakoval grófovi za tento jeho humánny čin.