Juniális
Tanečné podujatie, ktoré usporiadali revúcke školy: Štátna meštianska škola, Revúca a Vyššia obchodná škola, Revúca (Állami polgári iskola, Rőcze, Felső kereskedelmi iskola, Rőcze) sa usporiadalo v areáli Revúckych kúpeľov. 30 tanečných párov tancovalo čardáš ešte o štvrtej hodine rannej. V nedeľu na športových súťažiach 14 víťazov získalo 80 - korunovú odmenu.