Kitüntetés
Za zásluhy v oblasti baníctva kráľ udelil titul banského radcu Kolomanovi (Kálmán) Münnichovi, banskému riaditeľovi v Spišskej Novej Vsi. Odovzdal mu ho Anton (Antal) Bihar, banský kapitán.