Viszgálatok a leányiskolában
Pozvánka na záverečné skúšky žiačok Evanjelickej a.v. dievčenskej meštianskej školy v Rožňave, ktoré prebehnú od 21.06. - v prvom ročníku a vo francúzskej skupine, 22.06. v hudobnej skupine (začiatočníci), 23.06. v druhej triede, tretej triede, 24.06. vo štvrtej triede, 21.06. ručné práce a kreslenie.