Kimutatás a Rozsnyóról hadba bevonultak gyámol nélküli segélyezésére begyült adományokról : Második közlemény - Réz, Ladislav
Z iniciatívy evanjelického reformovaného duchovného v Rožňave Ladislava (László) Réza vznikla nadácia na rožňavských rodín podporu rodín, ktorých živiteľ narukoval.