Hósapka és más téli cikkek - Pósch, Jozef
Priadzu na zhotovenie odevných doplnkov pre vojakov bude vydávať hlavný župan Gemersko-malohontskej župy. Úrad mešťanostu takisto prijme objednávky. Tu sú k nahliadnutiu aj strihy na zhotovenie.