Rozsnyói tanár az Akadémián
Július (Gyula) Klein, riadny člen Uhorskej akadémie vied predniesol na zasadnutí tretej sekcie v Budapesti v júni 1902 štúdiu bývalého rožňavského profesora Andreja (Andrása) Kubacsku na tému Morfologická podstata bodliaka Xanthium (A Xanthium tővisének morphologiai értéke).