A fürdői ut
Rožňavské železité kúpele a ich okolie boli výletným strediskom pre Rožňavčanov a kúpeľných hostí z blízkeho a ďalekého okolia (Budapest). Každý týždeň sa tu usporiadavali kultúrne podujatia. Kritika cestnej komunikácie a jej údržby je teda namieste.