Hirdetmény - Jakabovics, Dávid
Majetky urbárskej spoločnosti Stakčín sa prenajímajú v rámci dražby na dobu od 15.07.1907 do 30.10.1907. Sú zapísané v pozemkovej knihe obce Stakčín a obce Starina. Dražbu zverejňuje Okresný súd v Humennom dňa 4.07.1907, prostredníctvom Dávida Jakabovicsa, súdom vynúteného správcu (zárgondnok).