Hirdetmény - Kende, Alexander
Súdny oznam zverejnený súdnym exekútorom Okresného súdu v Humennom. Žalobcu Leopolda (Lipót) Guttmanna zastupoval advokát David Jakubovits. Verejná dražba majetku žalovaného Jána (János) Szidora sa konala v obci Priszlop? dňa 16.03.1905.