Nyilvános számadás s nyugtázás - Gallé, Marczell
Humenský rímskokatolícky kruh (róm.katholikus Kör) usporiadal 26.02.1905 fašiangovú zábavu z ktorej finančné vyúčtovanie zverejňuje tajomník spolku Marcel (Marczell) Gallé. Najviac prispeli vdova Aladárné (Andráši) Andrássy, Alexander (Sándor) Andrássy a Dr.Alex (Elek) Toronszky.