Köszönetnyilvánitás
Funkcionári Vranovského živnostenského spolku (varannói iparos egylet) Štefan (István) Molnár, spolkový zapisovateľ a Emil Klauser, spolkový pokladník vyslovujú v mene spolku verejné poďakovanie grófovi-mecénovi Alexandrovi Andrášimu parlamentnému poslancovi.