Nyilvános számadás és nyugtázás - Peltsárszky, Ľudovít
Pokladník Humenského dobrovoľného hasičského spolku (homonnai önkéntes tüzoltők) zverejňuje menoslovy a finančné čiastky účastníkov fašiangovej zábavy zo dňa 4.03.1905.