Községek átcsatolása
Rozhodovanie medzi Zemplínskou a Užskou župou o administratívne začlenenie obce Stráňany bolo vleklé. Na základe tohto ministerstvo rozhodlo pričleniť Stráňany do okresu Michalovce, t.zn. do Zemplínskej župy. Záujem Užskej župy bol o obce Krivá, Zboj, Ulič a Novosedlica.