Butor raktár - Goldberger, Izrael
Inzerát obchodníka(Israel) Goldbergera, ktorý prevzal sklady nábytku po Leopoldovi (Lipót) Eichenbauum-ovi v dome Adolfa Fisha v Humennom. V inzeráte ponúka nákup aj na splátky.