Választási jog - Gerő, Ernő?
Autor článku sa zaoberá volebným právom v Uhorsku, možnosťou zaradenia jedincov do volebných zoznamov, podmienkach, ktoré nedovoľujú ženám či iným skupinám voliť. [Autor článku ostáva na prebádanie. Pravdepodo. z Humenného.]