Az ügyvédi kamara közgyülése
Košická advokátska komora, ktorej oblasťou pôsobenia je Abovsko-turnianska župa a Zemplínska župa pripravuje na 2.04.1905 výročnú členkú schôdzu. Predstavenstvo komory bude pravdepodobne zachované, len na funkcii tajomníka bude namiesto Filipa Kleina kandidovať Karol Halmy.