A felvidék győzelme - T.
V rámci výročnej schôdze 28.03.1905 a volieb na pracovné povýšenie v okruhu slúžnovského úradu postup získali nasledovní slúžní: Mikuláš (Miklós) Haraszthy hlavný slúžny z Humenského okresu do VII. platovej triedy, Július (Gyula) Durcsinszky slúžny zo Sniny povýšenie do IX. platovej triedy a Alexander (Sándor) Márton slúžny z Kráľovského Chlmca do X. platovej triedy a 3.stupňa