Villanyszinház
Humenné navštívil so svojim kinematografom jeho prevádzkovateľ Herman May. Šiator postavený na námestí Andrássy je schopný pojať do 600 návštevníkov. Vzhľadom na veľkú návštevnosť každý program opakujú.