A homonnai járás jegyzői kara-
Notársky zbor Humenského okresu sa zišiel na pracovnom zasadaní pod predsedníctvom Mikuláša (Miklós) Haraszthyho, hlavného slúžneho dňa 12.04.1907, aby prejednal úlohy spojené s činnosťou. Medzi iným vzniklo notárstvo v obci Habura pod ktoré budú spadať aj obce Borov a Čertižné