Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, [Viktor]
Dražba majetku Jozef Chain Friedmana v prospech dražiteľa Júliusa (Gyula) Mazura, uskutočnená v Stropkove 9.06.1905. Okresný súd v Humennom zverejňuje dražbu dňom 9.03.1905 pod č.1567/1905. Majetky vadražované sú zapísané v pozemkovej knihe č.209 obce Stropkov. Dražba sa bude konať v obecnom dome.