Meghivó a jégünnepélye
V Rožňave fungovala mestská ľadová dráha - klzisko. Jej riaditeľstvo pozýva občanov na slávnosť - karneval, ktorý bude prebiehať na elektricky osvetlenom klzisku za hudobného ozvučenia.