Közgyülés elhalasztás - Markó, Alexander
Na základe žiadosti o odložení konania volebného zhromaždenia, ktorú podpísalo 83 členov Konverzačného spolku v Rožňave - jeho predseda Dr. Alexander (Sándor) Markó vyhovel žiadosti. Nový termín bude stanovený na niektorý deň v prvom štvrťroku.