Köszönetnyilvánitás - Egyed, Dávid
Prehľady darcov, ktorí prispeli k úspšnému priebehu vianočnej oslavy v Ckapčenskom a dievčenskom evanjelickom a.v. sirotinci Potoisského dištriktu v Rožňave (A tiszai ág. hitv. evang. egyházkerület fiú- és leányarvaháza, Rozsnyó). Druhý zoznam udáva dobrodincov, ktorí celý rok prispievajú chovancom na stravu naturáliami i finančne. [Sirotinec bol založený na podnet evanjelického a.v. biskupa Štefana (István) Czékusa v roku 1884, od roku 1897 mal samostatnú budovu v Rožňave na Brzotínskej ulici. In: Hazslinszky, Rezső: Kalauz].