Árverési hird. kivonat - Aranyossy
Verejná dražba bola vypísaná podsudcom Kráľovského okresného súdu v Rožňave na dom, ktorý sa nachádza vo vlastníctve dlhodobo nezvestného Františka (Ferencza) Szatmáriho a jeho manželky Irmy rod. Gaida, v katastri mesta Rožňava.