Könyvtárak, olvasóegyletek
Knihu Sajómenti álmok: Elbeszélések vydáva tlačiareň Sajó-Vidék v Rožňave. Na 272 stranách obsahuje 34 rozprávaní so 17 originálnymi kresbami Júliusa (Gyula) Tichy-ho a Kolomana (Kálmán) Hazslinszkého. Obsah diela je rozpísaný podrobne (autor, názov diela). [Ako autori sú uvedení: Jozef (József) Blum, Alexander (Sándor) Égly, Hazslinszky Rudolf (Rezső) a Ján (János) Horváth - pozri Petrik, G. 3, 1901-1910, s. 433].