Sturmann I.P. műerőre berendezett liptói turógyára Murány Hosszúréten u.p. Murány Alja, Gömörmegye ; Sturmann I.P. műerőre berendezett liptói turógyára - Sturmann, I.P
Majiteľ bryndziarne ponúka špeciálne kokavské, klenovecké a muránske syry. I.P. Sturmann je 20 rokov vedúcim bryndziarne. [V roku 1909 ju odkúpil rožňavský obchodník Karol (Károly) Somogyi a presťahoval ju do Rožňavy do záhrady svojho domu na Drázusovej ulici. In: Hazslinszky, Rezső: Kalausz].