Néhány szó a községi képviselő választáshoz
V priebehu volieb poslancov mestského zastupiteľstva v Rožňave v decembri 1904 došlo k všeobenému prekvapeniu, keď boli zvolení všetci zástupcovia Katolíckeho tovarišského spolku v meste. Článok nerozoberá vhodnosť, či nevhodnosť zasahovania do politiky, aj keď ide o nábožensko-kultúrny spolok, ale poukazuje na to, že je to subjekt, s ktorým treba v budúcnosti počítať.