Mükedvelők estélye
Ako ochotnícki herci sa v komédii Másé predstavia títo Dobšinčania: Ella Nemes, Anna Sárkány, Margita Balázsy, Dr. Ján (János) Andriányi, Dr. Alexander (Sándor) Csermák, Koloman (Kálmán) Sárkány. Predstavenie pripravil ženský výbor Sanatórneho spolku arcikniežaťa Františka Jozefa v Dobšinej.