Képviselő jelelések
Opozičná strana v dohode s disidentami navrhla svoj mandát grófovi Gejzovi Andrášimu (Géza Andrássy) väčšinou hlasov. Predvolebné zhromaždenie viedol Dr. Alexander (Sándor) Hajcsi a Jozef (József) Hevessy. Kráľovský radca Dr. Štefan (István) Sulyovszky vystúpil na podporu politiky Štefana (Istvána) Tiszu. Jeho vystúpenie sa nestretlo s priaznivou odozvou. Proti vystúpil Vojtech (Béla) Hokky, podnikateľ z Rožňavy. Gejza (Géza) Szepessy bol poverený oznámiť grófovi výsledok rokovania a bol zvolený za zástupcu mesta.