A dobsinai műkedvelői előadás
Dobšinskí ochotníci sa s úspechom predstavili obecenstvu v januári 1905 jednodejstvovou komédiou (nie je uvedený názov). Správa obsahuje kritický postreh na adresu všetkých, ktorí neprispeli na dobročinné ciele.