Adomány
Riaditeľ huty Karol v Dobšinej Ján (János) Halász daroval na konto Evanjelického a.v. chlapčenského a dievčenského sirotinca Potisského dištriktu v Rožňave (A tiszai áv. hitv. evang. egyházkerület fiú- és leányárvaháza, Rozsnyó) 10 korún.