Műkedvelő előadás
Stručná správa o príprave ochtoníckeho rpedstvenia študentov Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave. 5.02.1905 sa predstavia hrou Františka (Ferencza) Herczega Gyurkovics lányok (Ďurkovičove dievčatá).