Eljegyzés
Dr. Július (Gyula) Pósch je synom brzotínskeho statkára Júliusa (Gyula) Póscha a jeho manželky Heleny (Ilona), rod. Horváth. Dora (Dóra) Lipthay, snúbenica, je dcérou dvorného radcu, vysokoškolského profesora Alexandra (Sándora) Lipthayho a jeho manželky Oľgy, rod. Müller.