Hymen
Statkár z Meliaty Róbert Malinák, ktorý vykonáva úrad obvodného notára v slavošovskom obvode sa zasnúbil s Margitou Szilágyi z Rožňavy. Snúbenica je dcérou Eugena (Jenő) Szilágyiho, kráľovského daňového úradníka na dôchodku a jeho manželky Matildy, rod. Mattyasovszky.