Meghivó
Stručná správa o konaní výročnej schôdze Samovzdelávacieho kruhu remeselníckej mládeže v Rožňave, ktorá sa bude konať 22.01.1905. Na programe má hodnotenie činnosti v roku 1904, vyúčtovanie, voľbu nových členov. Na záver sa uskutoční dražba časopisov.