Az urnák előtt
Úvodník poukazuje na pomerne kľudný priebeh volieb v Rožňave, kde kandidát - gróf Gejza (Géza) Andráši (Andrássy) získal jednomyseľnú podporu. Kladne hodnotí jeho politické postoje - podporu vláde.