Iparos ifjak Önképző körének közgyülése
Z hospodárskeho hľadiska bola činnosť spolku úspešná. Ušetrili 290 korún (aj keď pre spolok zakúpili o.i. biliard). Z knižnice bolo požičaných 400 titulov kníh. Je to pre spolok potešiteľné, pretože vzdelávanie je jeho hlavnou náplňou. Starý výbor podal demisiu, bol zvolený nový: predseda Alexander (Sándor) Domokos, podpredseda Július (Gyula) Horváth, zapisovateľ Bartolomej (Bertalan) Krausz, prvý pokladník Alexander (Sándor) Szabados, druhý pokladník Karol (Károly) Horváth, riaditeľ Samuel (Sámuel) Beck, knihovník Alexander (Sándor) Fuchs.