Választás Rozsnyón
Správa uvádza, že už o 8,30 hod boli voľby v Rožňave ukončené a jednomyseľne bol zvolený Gejza (Géza) Andráši (Andrássy). Ten bol telegramom vyrozumený o výsledku volieb. Zdržiava sa u chorého Júliusa (Gyulu) Andrášiho (Andrássyho), ktorý kandiduje za Spišské Vlachy.