A murányvidéki terrorizmus
Informácie o priebehu volieb v okolí Muráňa. Slovenskí voliči z Pohronia, ktorí chceli voliť Gejzu Kubíniho (Géza Kubinyi), kandidáta Liberálnej strany v Jelšave, museli cestovať smerom na Tisovec-Jesenské-Bánréve, aby si zachránili holé životy. Opozícia tvrdo na nich útočí.