Tánczmulatság
Stručná správa o usporiadaní tanečnej zábavy Dobrovoľným hasičským spolkom v Rožňave vo veľkej sále radnice. Finančný zisk z podujatia bude investovaný do zakúpenia hasičského náradia pre spolok. Vstupenky na podujatie v cene 2 koruny (rodinná vstupenka 3 koruny) sú v predaji u obchodníka Edmunda (Ödöna) Kubinyiho.