Vizsgálatok
Správa o ukunčení školského roku 1904/1905 na vyššej obchodnej škole v Humennom 13.05.1905- Skúšky ročníkové prebehnú 15.,17. a 18.05.1905. Samostatné skúšky pre vyššie ročníky 19.-20.05.1905.