Nyilvános nyugta és köszönet
Predstavenstvo Humenského dobročinného ženského spolku a výročná schôdza (Homonnai jótékony nőegylet igazgató választmánya és közgyülés) prostredníctvom svojho tajomníka Karola (Károly) Janka vyslovuje poďakovanie za finančné dary v prospech spolku grófovi Alexandrovi Andrášimu za 300 korún a Sečovskej sporiteľni pobočke Humenné za 20 korunový dar.